Casa Eceiza gozogintzako enpresa izan da BASQUE FOOD CLUSTER eta AZTIk antolatutako BTEM 2022 sarien Merkatuetako Berrikuntza kategoriako enpresa irabazlea. BTEM sarien epaimahaiak retailean eta online merkatuan – eta, laster, baita nazioarteko merkatuan ere – arrakastaz sartzen jakin duelako aukeratu du artisau-merkatuetarako egokiagotzat jotzen den produktu bat, Donostiako Gaztaren Tarta, adibidez.
Donostiako Gaztaren Benetako Tarta hainbat formatutan merkaturatuz eta nazioartekoduz, Casa Eceizak kalitate handiko eta euskal kultura gastronomikoarekin lotura sakona duen produktu baten kontsumoa demokratizatzea lortu zuen, gure tokiko gastronomiaren benetako harribitxia eskala handian egitea lortuz. Gainera, iraunkortasuna lantzen du lehengaiak eskuratuz hurbileko hornitzaileak egiteko, eta horien packaginga % 100 birziklagarria da. Horregatik guztiagatik, Eceiza Etxeak berezko nortasuna duen kalitatea eta etengabeko berrikuntza lortzen ditu, epaimahaiaren arabera.